Branduri

Iată cu cine ne întâlnim la #TârgdeFrumos 4, pe 24 și 25 februarie 2024:

Cup&Candle by Oana Botezatu

Târg de Frumos a fost mai întâi un mic vis al Oanei legat de comunitatea din jurul brandului Cup&Candle. În ultimii ani, acest vis a crescut și s-a transformat într-o sărbătoare a frumosului.

Oana face lumânări din ceară se soia de mai bine de 10 ani. Cup&Candle a fost primul brand din România care a propus acest tip de lumânare. Astăzi, lumânările Oanei sunt prezente în zeci de mii de case din România și din lumea întreagă.

Cuvinte Aurite

Ramona a început să se joace cu „sârmele” în 2011, când a vrut să facă un cadou pentru o prietenă şi nu a reuşit să găsească în România cuvinte din sârmă împletită.

Şi-a comandat multă sârmă, un cleşte şi s-a pus pe treabă. Mulţi ani totul a fost doar o pasiune pe care o făcea în paralel cu jobul din PR. De ceva timp, Cuvinte Aurite a devenit un job full time şi, în acelaşi timp, cea mai mare pasiune a ei.

#FatacuProsecco

Alina Chiticaru a pornit de la o pasiune pentru prosecco, apoi a creat un brand, numit Zum Wines. Însă pentru că toată lumea îi spunea “fata cu prosecco”, Alina s-a gândit că ar putea să folosescă chiar acest nume, mai personal, original, cu mai mare impact.

Ce face Fata cu prosecco? Livrează oriunde și oricând vinul prosecco pe care îl alegi din portofoliul ei în care a selectat cu grijă sortimente de la furnizori cu tradiție din Italia.

Eltung Flores

Anca provine dintr-o familie care a mai cochetat cu antreprenoriatul. Pasiunea pentru flori vine din copilărie, însă mult mai târziu s-a transformat într-un business.

La Târg de Frumos veţi putea găsi cele mai frumoase aranjamente din oraş, scoase din mâna Ancăi şi a echipei ei.

Andreea Molocea

Andreea e născută în Botoșani şi a fost pasionată de mică de simboluri, vise și mitologii personale.

A urmat facultatea de științe politice, iar apoi şi-a dat un doctorat. Pe la 30 de ani s-a mutat la Praga unde s-a stabilit cu partenerul ei și cățelușa Bubbles. Atunci s-a reîntors la ea, la desenat și la simboluri.

Aceeaşi Mărie

Antonia are background în comunicare, dar a fost mereu atrasă de fashion. Bunica ei ţesea la război diverse haine în serile lungi de iarnă, la gura sobei, într-un sat de munte.

În 2020, visul Antoniei de a avea un business în domeniul modei s-a transformat în realitate, când a lansat Aceeaşi Mărie, după ani de teste şi selecţii de furnizori.

Iulia Lavu – Knot Designer

Iulia Lavu este knots designer și din 2016 dă viață diverselor obiecte de decor și fashion din funie textilă. Din mâinile ei ies o mulţime de produse, de la genţi până la fulare sau obiecte de decor.

A învățat meșteșugul și dragul pentru lucrul manual încă din copilărie, dar abia în 2016 a avut curajul să transforme pasiunea în business.

Maison du Savon de Marseille Bucureşti

Drumul surorilor Mihaela şi Gabriela în lumea cosmeticelor franţuzeşti a pornit în 2018. Maison du Savon de Marseille Bucureşti aduce la Târg de Frumos daruri minunate (cosmetice și produse de îngrijire a pielii) atent alese şi ambalate, cu grijă şi migală.

keyboard_arrow_up