Mini-interviuri: Ramona Barbu – Cuvinte Aurite

1. Cine ești și ce vrei de la viață?

Să știi că deși e prima întrebare, în realitate, este ultimul răspuns pe care îl scriu. Sunt Ramona, iubitoare de oameni, de animale, de mare, valuri, nisip, ceaiuri reci și sârmă, printre altele. Sunt multe lucrurile pe care le vreau, și pe care știu că o să le primesc, că vorba aia, muncesc mult pentru ele, dar anul ăsta pun în capul listei niște lucruri materiale – un showroom și o expoziție, un lucru absolut esențial – minte limpede, și ceva absolut frivol – mai puțin păr alb.

2. Ce voiai să te faci când erai mică?
Voiam să fiu plătită să vorbesc când eram mică. Le povesteam alor mei despre toate cele și fratele meu spunea tot timpul că s-a pornit radioul. N-am lucrat niciodată în radio, acum cred că nici n-aș putea, și nici nu m-a plătit nimeni să vorbesc. Până acum. ☺

3. Care e culoarea ta preferată?
Anul acesta simt că mă întorc încet-încet la roz, culoarea mea preferată pentru o foarte lungă perioadă de timp și parte din identitatea mea. Nu e acel roz-Barbie, e un roz din culoarea cerului la apus, ca un mugurar roșu (Rosefinch – este o pasăre).

4. Cu ce îți umpli timpul liber?
Instinctul e să spun – care timp? Sunt antreprenor și fac un milion de lucruri, dar adevărul e că am învățat să îmi fac timp, așa că citesc, merg la expoziții de artă, visez.

5. Ce te face fericită?
Sunt multe lucruri care mă fac fericită, dar dacă aș face o listă foarte scurtă, aș zic așa: fiecare întâlnire cu marea, intimitatea unei îmbrățișări, un sărut pe frunte, complicitatea unui schimb de zâmbete cu un prieten vechi. Fericirea e temporară și, uneori, aproape insesizabilă.

Da, ea e Ramona cea minunată și sunteți invitați să o cunoașteți la Târg de frumos. Cup & Candle & Super Friends . Veți descoperi multă blândețe și senin în ochii ei, dar și în felul în care îmblânzește sârma și-i dă forme cu sens.
Cei care o cunosc deja știu că reîntâlnirea cu Ramona e mereu balsam pe suflet, nu mai au nevoie de argumente ca să vină, nu? 🙂

foto: Robert Boscai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up