Ce găseşti la ediţia a IV-a Târg de Frumos?

Ne vedem în weekend, de la 11.00 la 20.00, facem frumos și ne bucurăm de frumos.

În sufrageria de la Carolia Social House (strada Madrid, nr. 4, București) vă așteaptă:

Alina Chiticaru, adică #fatacuprosecco, responsabilă, după cum îi zice numele cu prosecco (de băut și de luat acasă), dar și cu vinuri, cadouri, stickere cu mesaje care fac #binelacăpuț;

Antonia Negrău de la Aceeași Mărie, care a pregătit, special pentru târg, o serie limitată de eșarfe din mătase imprimate cu mimoze și un mesaj tare frumos (îl puteți descoperi la fața locului), dar și o ediţie limitată de rochii colorate de primăvară, precum şi cămăși și fuste create din materiale naturale, care îmbracă, mângâie, îmbrățișează;

Andreea Molocea, ilustratoare româncă stabilită la Praga. Andreea aduce, ca de fiecare dată, o serie de ilustrații simțite, gândite și pictate de ea, care nu sunt doar ilustrații, ci sunt povești și instrumente de vindecare. Pe lângă ilustrații, Andreea vine, de data asta, și cu agende, semne de carte și o surpriză.

Surpriza? Împreună cu Andreea, Oana D. Botezatu de la Cup&Candle by Oana Botezatu a pregătit o lumânare nouă: Motherhood. O lumânare cu parfum de pădure și mușchi de copac, în recipient cu etichetă desenată minunat de Andreea. Lumânarea se va găsi, în premieră, la târg. Și va fi cu emoții, promitem. O serie limitată de cutii cu cadou (cu lumânarea Motherhood, ilustrația cu același nume și broșe “mama”) vor putea fi cumpărate exclusiv în acest weekend.
Oana va aduce la târg și piese de veselă vintage, lumânări din ceară de soia și din ceară de albine, parfumuri de cameră și cutii cadou de primăvară.

Tot în premieră veți putea vedea, pipăi și iubi noile broșe de la Cuvinte aurite. Ramona Barbu a scris de mână, din sârmă aurită, literă cu literă, cuvinte care ating, cuvinte pe care le-a prins pe bucăți de ceramică, lucrate manual, cu atenție și migală. Alături de broșe, pe masa Ramonei veți mai găsi semne de carte, brățări, coronițe-cuvinte și rame cu mesaje de iubit și de dăruit.

Iulia Lavu, designer de noduri și împletitoare de sfori, a pregătit, pentru acest eveniment o serie de produse unicat, lucrate în atelierul ei din Cisnădie. Genți, obiecte de décor, covoare și covorașe – toate sunt deja pe drum spre București. Fiecare obiect este lucrat de Iulia, omul care știe să dea mereu un sens nou firului de ață.

Invitate speciale sunt, de data asta, Mihaela și Gabriela de la Maison du Savon București, buticul chic din care nu-ți vine să mai pleci, odată ce-l descoperi. Cosmetice bio, produse de îngrijire de cea mai bună calitate, dar și alte surprize vor fi pregătite de fetele de la Maison du Savon.

Nu vor lipsi de la #târgdefrumos cele mai frumoase flori. Anca de la Eltung Flores va împodobi casa de pe Madrid nr. 4. Și tot ea va pregăti buchete, aranjamente și coronițe menită să aducă primăvara mai aproape, mai repede.

Abia așteptăm să ne vedem la #târgdefrumos! Cafeaua și prosecco mimosa sunt din partea casei, intrarea este liberă, frumosul este la el acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up