Vă MULȚUMIM că ați venit la #târgdefrumos și vă așteptăm și data viitoare!

Au trecut deja câteva zile de când s-a încheiat #târgdefrumos de primăvară, și noi tot despre asta vorbim. Ne-ați lăsat cu multe emoții și nu ne mai săturăm să ne scăldăm în ele.

Au fost două zile pline de frumos sub toate formele, de la buchetele de mimoze care au împodobit curtea și casa, la ilustrațiile cu mult galben, de la cuvintele de purtat primăvara în piept, la cutiile cadou cu broșe “merit” și prosecco mimosa, de la muzica blândă, la gustul pâinii de casă, de la lumânările cu miros de pădure verde și mușchi de copac, la coșurile împletite de mână, parfumurile cu poveste, rochiile cu nume de flori, semnele de carte, brățările împletite de mână. Toate v-au plăcut și pe toate le-ați admirat și toate v-au încântat. Și vă mulțumim pentru asta.

Dar mai ales vă mulțumim pentru toată căldura cu care ne-ați învăluit în acest weekend de aproape primăvară. Cu fiecare ediție sunteți tot mai mulți cei care veniți să ne vizitați, să ne strângeți în brațe, să ne ascultați poveștile (despre noi, despre produsele noastre, despre drumurile pe care le facem de la emoție la idee și apoi la ceea ce punem pe masă, la târg), să ne încurajați și să ne fiți aproape. Înseamnă enorm să vă știm aproape.

Pentru noi toate, femeile de la #târgdefrumos, întâlnirile astea sunt terapie pură. Ne fac bine la inimi și ne dau energie să fim și mai muncitoare, și mai dornice să facem lucruri.

Vă lăsăm mai jos câteva gânduri de la fiecare dintre noi. Și da, ca și voi, abia așteptăm să vină “data viitoare”!

Pentru mine, #târgdefrumos este confirmarea că munca și ideile mele ajung acolo unde e nevoie și unde mi-am propus încă de când am început treaba asta cu vinul.

Această ediție este preferata mea nu doar pentru că a fost foarte, foarte „galbenă”, ci și pentru că s-a întâmplat precum o primăvară caldă după o iarnă grea. Fiindcă eu chiar am avut câteva luni lungi tare de „iarnă grea” în suflet, dar și „la căpuț”.

Așadar, vă mulțumesc imens pentru toată susținerea, pentru toate îmbrățișările, pentru toată sinceritatea și pentru tot spațiul pe care îl creați atunci când am nevoie, fără să cer, doar simțiți să faceți asta.”
Alina – #fatacuprosecco

Am ajuns acasă, la Praga, dar o parte din mine încă reflectă la weekendul trecut și la energia bună de la Târg de Frumos. Alături de Cup & Candle & Super Friends, momentele împărtășite au fost pur și simplu importante pentru mine ca femeie și ca small business. Modul în care muncim împreună, ne sprijinim este motivul pentru care eu vin cu încredere la București. A treia oară.

Teoretic, târgul de primăvară s-a încheiat, dar ecoul celor doua zile se aude în mine. Iar asta se întâmplă pentru că voi ne-ați trecut pragul. Magia acestui târg sunteți voi. Vocea mi s-a pierdut printre conversații pline de viață, iar îmbrățișările au devenit o amintire pe care o păstrez în buzunarul de la piept. Și vă sunt profund recunoscătoare vouă, celor care aveți încredere în noi, în munca noastră, în ceea ce facem. Aceste momente prețioase sunt săpate adânc în parcursul meu și al muncii mele, iar voi toți ați devenit o parte inseparabilă din el. Sunt pur și simplu o inimă imensă și galbenă.

Așadar un MARE și INIMOS mulțumesc pentru încrederea și suportul vostru, care nu doar că mă inspiră, dar îmi dă aripi să continui ceea ce am pornit.

Cu toată inima,
Andreea 💛”

Andreea Molocea

Pentru mine, e a doua ediție de #târgdefrumos și nu pot să spun decât că la fiecare ediție mă îndrăgostesc și mai tare de acest eveniment.

Sunt norocoasă și recunoscătoare pentru echipa pe care o am. Suntem ca într-o familie. 💛

Apoi, mai sunt recunoscătoare pentru toți oamenii care vin la eveniment. Pentru cei care ne știu brandul, dar și pentru cei care nu ne știu și interacționează pentru prima oară cu produsele noastre. E o bucurie să le povestesc despre Aceeaşi Mărie și despre produsele pe care le avem.

Mai sunt recunoscătoare pentru fiecare zâmbet, îmbrățișare, amintire. Le port pe toate în suflet.

Când ne întreabă oamenii dacă ne mai găsesc și la alte târguri, le spun că nu, doar la acesta ajungem. Pentru că nu e despre un simplu târg, ci e despre comunitate și o altfel de interacțiune. E despre bucurie și frumos. E #târgdefrumos 😊

Antonia – Aceeași Mărie

#târgdefrumos este mai mult decât un târg, este o comunitate de oameni pasionați de frumos și unicat, care se întâlnesc pentru a împărtăși sensibilitate, forță, iubire, frumusețe, pasiune, lumină!

Mă simt măgulită să fiu #superfriend și să fiu alături la a doua ediție pentru mine, a 4-a pentru #târgdefrumos, și să completez povestea cu produsele mele, înnodate și împletite.

Ediția aceasta a fost precum buchetul de mimoze, simbolul acestei ediții, a fost despre fericire și optimism. Aștept cu entuziasm următoarele editii!“

Iulia Lavu, Iulia Lavu – Knots Designer 

Sunteți familia aleasă conștient, m-am simțit ocrotită și iubită cu voi, energia oamenilor din comunitate m-a pregătit și de 1 și 8 martie. Vă mulțumesc cu recunoștință.”

Anca – Eltung Flores

#târgdefrumos are darul de a mă trece printr-un carusel de emoții – de la acelea care îmi fac inima să zornăie ca o tamburină la senzația de piele de găină, de la râs cu poftă la suspinat, de la bucuria pură a revederii prietenilor vechi la recunoștința de a descoperi mereu și mereu oameni noi.”

Ramona Barbu – Cuvinte aurite

#târgdefrumos a fost o confirmare a faptului că avem, cu adevărat, prieteni: printre cei care trec pragul magazinelor noastre și în rândul celor care ne sunt parteneri. Ce fericit lucru sa primești astfel de confirmări!

Oana, Alina, Anca, Ramona, Andreea, Iulia și Antonia, vă mulțumim pentru că ne-ați luat alături de voi. Suntem onorate pentru că ne-ați primit în gașca voastră la #targdefrumos și pentru că, astfel, am avut ocazia să cunoaștem comunitatea de oameni minunați care vă înconjoară.
Inside feeling de duminică seară: în timp ce strângeam aranjamentele de la târg, noi, mândre nevoie mare, pălăvrăgeam și ne bucuram de ce ni s-a întâmplat, exact ca puștii invitați să se alăture găștii de adolescenți. Vă amintiți bucuria asta și cât de intensă era?☺️

Așadar, au fost două zile de poveste, cu oameni extraordinari care au venit cu inima deschisă pentru povești și pentru experiențe tihnite, cu multă bucurie, emoții, zâmbete și prietenie.

Vă mulțumim!

Mihaela și Gabriela de la Maison du Savon București

Cel dintâi om care a crezut că aș putea porni un târg a fost Eugen, soțul meu. De mulți ani mă bătea la cap să încerc, să încep, să fac. S-a întâmplat însă că am prins curaj abia în urmă cu două Crăciunuri. Și nu doar că nu am căzut, ci am zburat. 🙂

Această ediție de primăvară a târgului de frumos a fost o încântare, o bucurie. Și da, un succes.

Și chiar dacă a venit la pachet cu mult stres, cu multe lucruri care nu au ieșit la timp sau perfect, cu multe griji și multe nopți în care am visat că nu am terminat de turnat toate lumânările pentru cele două zile târg, tot a fost minunat. Cei care ne-au vizitat pot confirma.

Asta nu se putea întâmpla însă fără femeile minunate care au zis „da” atunci când le-am rugat să zburăm împreună.

Mi-e greu să vorbesc despre #târgdefrumos fără să mă emoționez. Sunt tare recunoscătoare pentru cum crește povestea asta, pentru grija cu care sunt gata să mă prindă femeile împreună cu care fac #târgdefrumos, pentru răbdarea cu care mă suportă, pentru iubirea cu care mă învăluie la fiecare ediție, de fiecare dată.

Dar mai ales sunt recunoscătoare pentru oamenii care vin mereu să ne vadă, să ne strângă în brațe, să bea cu noi un pahar de prosecco, să ne asculte poveștile și să ne iubească produsele.

La început, am fost patru. Alături de mine au venit prima dată, fără să clipească, Alina, Anca și Ramona. La următoarele ediții, s-au alăturat Andreea, Iulia și Antonia. Toate au fost prezente și acum. Și eu mă gândesc că nu puteam să aleg mai bine.

Invitații ediției de primăvară au fost oamenii de la Maison du Savon, care s-au potrivit tare bine în povestea noastră și cărora le mulțumim pentru tot.

A ieșit, cu noi toate, o ediție de primăvară veselă și înfloritoare ca un imens buchet de mimoze. Pentru care MULȚUMESC. 💛

*Mulțumiri speciale și partenerilor și soților noștri, care ne susțin cu totul în cele câteva săptămâni de pregătire (când putem deveni destul de nesuferite) și în agitatele două zile de eveniment ☺”,

Oana D. Botezatu, lumânăreasă la Cup & Candle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up